Ferry Corsten 4 april live in de studio bij ‘De Avondploeg’ | Apr 3, 2012

Op woensdag 11 april aanstaande viert Ferry Corsten de 250ste episode van zijn wereldwijde radioshow ‘Corsten’s Countdown’, met een acht uur durende live set vanuit New York. Voor het radiostation SLAM!FM reden genoeg om dit jubileum alvast eerder live op de Nederlandse radio met hem te vieren. Woensdag 4 april is Ferry te gast bij ‘De Avondploeg’, waar luisteraars de wereldberoemde DJ het hemd van het lijf kunnen vragen. Daarna vanaf 22.00 uur is het genieten geblazen met een twee uur durende live set van maestro Corsten. Iedereen die een verzoekplaatje heeft kan dit via Twitter insturen met vermelding van #CC250. Ook maken luisteraars kans om live aanwezig te zijn bij dit intieme feestje in Hilversum, door maandag en dinsdag te luisteren naar ‘De Avondploeg’.

250ste Uitzending Ferry Corsten’s Countdown
Op 11 april zendt de Amerikaanse radiozender Sirius XM, vanuit New York een speciale 8 uur durende live show uit, ter gelegenheid van de 250ste uitzending van Ferry's radio show 'Corsten's Countdown. Hierbij zijn ook enkele artiesten aanwezig, die hebben meegewerkt aan het nieuwe Ferry Corsten album "WKND”. Tijdens de live uitzending kunnen luisteraars over de hele wereld via Facebook, Twitter (met vermelding van #CC250) en via de website http://www.corstenscountdown.com hun favoriete plaat aanvragen.

Ferry Corsten’s Countdown bij De Avondploeg
Het radiostation SLAM!FM kan dit niet zomaar voorbij laten gaan en heeft Ferry uitgenodigd om  woensdag aanstaande te gast te zijn bij het rebelse duo ‘De Avondploeg’. Van 21.00 tot 22.00 uur kunnen SLAM!FM luisteraars al hun vragen stellen aan Ferry Corsten. Daarna draait hij een live set tot 00.00 uur. De tracks die Ferry draait kunnen luisteraars mede bepalen door hun favoriete plaat te sturen via Twitter met vermelding van #CC250 en via facebook.com/ferrycorsten. Ook maken een aantal gelukkige luisteraars kans om de exclusieve set van Ferry Corsten live te beleven in de studio van SLAM!FM in Hilversum. Maandag en dinsdag aanstaande kunnen fans tijdens het radioprogramma ‘De Avondploeg’ plaatsen winnen voor dit exclusieve feestje.
 
Meer informatie:
http://www.slamfm.nl
http://www.corstenscountdown.com